10 érdekesség a világ legismertebb tervezőiről

  • 2015. május 17.

Dolce, Gucci, Loui’ V, avagy designer márkák és tervezők, akiknek nevét nap mint nap halljuk, látjuk a márkajelzéseket, amik az évek során komoly státuszszimbólumokká váltak. De kik állnak mindezen divatbirodalmak mögött, kik vezetik a divatházakat, tervezik a kollekciókat, vagyis kik irányítják a szálakat? Többnyire zsenikről és művészekről van szó, életük sokszor azonban legalább annyira hangos a botrányoktól, mint a rocksztároké.

olvass tovább

Mit utálnak a férfiak legjobban a nőkben?

Amikor említettem hogy meg fogom írni ezt a cikket, több férfiismerősöm is rákérdezett, hogy nőként mégis honnan tudnám? Biztos nyilván soha nem lehetek benne, de sok pontnál magamra tudnék bökni, és igyekszem objektívan tekinteni a káoszra a fejünkben, valamiféle két megközelítésből összerakott görbe tükröt nyújtva.

olvass tovább

Stílusos színkavalkád

  • 2015. május 12.

Ki akarja felfrissíteni a ruhatárát a nyári évszakra? Ki ne akarná. Ennek azonban gyakran határt szab a vékony pénztárca, illetve a tanácstalanság, így összegyűjtöttem nektek néhány vidám és egyedi, ugyanakkor hordható és megfizethető darabot szigorúan a nyár pompázó színeiben, amik garantáltan feldobják szettjeiteket a kánikulában is.

olvass tovább

Stílustippek kismamáknak

  • 2015. május 09.

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a várandós nők kizárólag a baba-mama boltokban keresgélhettek ruhát maguknak – kismamaként is ér divatozni, sőt! Tippjeink segítségével a terhességed alatt is csinos és stílusos maradhatsz.

olvass tovább

23 gönc, amit ne vegyél fel, ha meghívnak a Met gálára

  • 2015. május 06.

Tényleg nem értem. Van a sztár, akinek az égvilágon minden adott ahhoz, hogy szépen felöltözzön. Néhányuknak azért csak sikerül olyan ruhában megjelenni egy-egy neves eseményen, amilyenben otthon se bohóckodnék a tükör előtt. Mert egyébként nem tudják, hogy mindenki őket fogja fotózni, és másnap tele lesz velük a világháló. Meg nem futja stylistra se. Az más kérdés persze, hogy valakinek valamelyik ízléstelen divatház küldött grátiszba fellépőhacukát. Met gála ruhamustra következik halálosan komolyan kritizálva az egész divat körüli felhajtást.

olvass tovább

Híresek és szőkék

  • 2015. május 06.

Azt mondják, szőkéknek áll a világ – és ez nagyon is igaznak tűnik, ha végignézünk Hollywood vörös szőnyegén. A szőkének azonban legalább 50 árnyalata van, a sötéttől egészen a platina árnyalatáig. Most megtudhatjuk, melyik árnyalat a védjegye a legnagyobb hírességeknek.

olvass tovább

6 ruha, amit 30 felett mellőzni kéne

  • 2015. május 05.

25 és 30 között igazából nincs nagy különbség. Mégis, valahol mélyen történik egy nagy ugrás, amitől a nő érzi: valami megváltozott. Nincs mese, bele kell törődni a felnőtté válás gyötrelmes állapotába. Az érettség nyomot hagy, így ha valaki még harminc után is foggal-körömmel ragaszkodik a tinilányoknak való külsőségekhez, olykor nevetséges hatást kelthet. Mutatjuk hát, mit érdemes elkerülni, hogy érett, komoly nő képét kelthesd, hiszen haladni a saját korunkkal egyáltalán nem rossz dolog.

olvass tovább