Ugrás a lap tetejére

Mit viseltünk tíz évvel ezelőtt?

Stílusos celeb-bébik és mamik szülés előtt és után

Stílusos celeb-bébik és mamik szülés előtt és után

Egy gyerek születésénél nincs is talán csodálatosabb dolog, minden nő számára a legnagyobb feladat, amire egy egész életen át készül. Óriási felelősség gyermeket nevelni és bizonyára nem egyszerű. Ezzel valószínűleg a sztárok sincsenek másképp, ezért szívesen nézzük őket a távolból, hogyan bírkóznak meg kedvenceink az anyasággal.
Az MVMA legrosszabbul öltözött sztárjai

Az MVMA legrosszabbul öltözött sztárjai

Erősen kezdjük az őszi szezont, az MTV Video Music Awards-on felvonult mindenki, akire kíváncsiak voltunk. Divat szempontból azonban nem sok pozitív hatás ért minket. Beyoncé azonban 3 díjat is bezsebelt.
Kegyetlen reklámok

Kegyetlen reklámok

Az Agent Provocateur nevű fehérneműmárka nem kimondottan a visszafogott erotikusságról híresült el, néhány reklámfilmje jószerivel belecsúszik a soft pornó kategóriába, és rendesen borzolja a kedélyeket. Pláne a férfiakét. Az utolsó három kollaborációjukat Penelope és Monica Cruzzal kötötték, Penelope csak rendezte és írta a jeleneteket. De feltűnt korábban kisfilmjeikben Kylie Minogue, Rosie Huntington Whiteley vagy Dita von Teese is. Lássuk melyik a legpikánsabb!

KERESŐ

Kedvenceink
Honlapok, amelyeket mi is szívesen látogatunk