Ugrás a lap tetejére

Miről hazudsz az interneten?

American Music Awards gif challenge

American Music Awards gif challenge

Mert mindenki kezdheti rosszul a hetet, de mi van azokkal, akik így is folytatják? Íme az American Music Awards üdvöskéi, és vesztesei.
Cate Blanchett és Emily Blunt öltönyben - videó!

Cate Blanchett és Emily Blunt öltönyben - videó!

Az IWF Schaffhausen óramárka reklámfilmjében olyan világsztárokat sorakoztatnak fel, mint Cate Blanchett, Emily Blunt, Ewan McGregor, Christoph Walz, és Zhou Xun. Az alábbi képsorozatunkban és a kampányvideóban megleshetitek, mennyire voltak elegánsak és csinosak a színésznők talpig öltönyben.
Sirályok, hattyúk, Annák

Sirályok, hattyúk, Annák

Zoób Kati nevével fémjelzett, exkluzív magyar divatmárka, az ATTITUDE 2015-ös tavasz/nyár kollekciójának bemutatóján szembejött velünk a légies, éteri szépség varázslata. A Balatonfüredi Álmok: Sirályok, Hattyúk, Annák címet viselő, 2015-ös tavasz/nyár kollekció hangsúlyosan a nemzetközi trendekre reflektál. Az esemény egyúttal a Divatház életében egy új fejezetnek is előfutára volt, ugyanis hamarosan a tervező nevéhez kapcsolódó összes márkát felvonultató Katti Zoób ATTITUDE üzlet nyílik Budapesten, a Haris közben. Tekintsétek meg a bemutatón készült videót és képgalériát!

KERESŐ