18 fotó Jackie Kennedy időtlen eleganciájáról

  • 2015. július 31.

Bár a legendás first lady ártatlan imázsát utólagosan kétségbe vonták, viszont az továbbra is tagadhatatlan, hogy stílusa örökérvényű a mai napig. Jackie Kennedy ezen a héten lett volna 86 esztendős. Képgalériánkkal az ő emlékének tisztelgünk.

olvass tovább

11 borzasztó szelfi, amit celebek készítettek

  • 2015. július 28.

Még hogy a hírességek nem posztolnak magukról előnytelen képeket? A szelfi végigfertőzte a világot, olyannyira, hogy 2014-ben ez lett az év szava, a Cannes-i Filmfesztiválon pedig betiltották, mint tevékenységet. A sztárok legrosszabbul sikerült ön-fotóit gyűjtöttük most össze. Ők fotózták, nem a paparazzik, szóval egy szavuk nem lehet.

olvass tovább

35 divatérdekesség

  • 2015. július 25.

Szereted és nyomon követed a divatot? Azt hitted, mindent tudsz már róla? Akkor íme néhány érdekes tény, amivel felfrissítheted a tudásod!

olvass tovább

BDI Fashion Show 2015

  • 2015. július 23.

30 éves a Budapesti Divatiskola (BDI). A nagy múltú intézmény idén is pazar divatshow-val, elképesztő kreációkkal zárta a tanévet. A vizsga fashion show-n 17 végzős tanuló vizsgamunkáját, valamint 10 elsőéves tehetség kollekcióját csodálhatta a nagyérdemű.

olvass tovább

A leghíresebb Bond-lányok akkor és most

  • 2015. július 23.

Az 1962-es Dr. No óta sokat változott a világ és a James Bond lányokkal is fordult egyet a föld. A filmek főcímdalait újrahallgatni pedig valóságos időutazás. Összegyűjtöttük a Bond-lányokat Ursula Andresstől Denise Richardsig, azaz egészen a kétezres évekig. Lássuk, ki mennyit változott azóta. Bónuszként mellékeltük a betétdalokat is. James Bond rajongóknak kötelező!

olvass tovább

A világ legbotrányosabb kampányai

  • 2015. július 21.

A divatszakmában nem ritka, hogy egy-egy fotósorozat kissé pikánsra sikeredik. Leginkább a parfüm és egyértelműen a fehérnemű reklámok esetében fordul elő, hogy a kampányok olyannyira szexuálisan túlfűtöttnek bizonyulnak, hogy nem is kerülnek nagy nyilvánosság elé, vagy egyből betiltják őket. Azonban a botrány sokszor együtt jár a sikerrel, szexszel mindent el lehet adni, és ugye azt is tudjuk, hogy ami már egyszer kikerül az internetre, az ott is marad.

olvass tovább

Filmcsillagok, akik ki nem állhatják egymást

  • 2015. július 20.

Még a legjobb lelkű emberek életében is akadnak unszimpatikus személyek. Jobb esetben nem kell velük túl gyakran találkoznunk, azonban vannak pechesebbek, akiknek naponta el kell viselniük egy számukra kellemetlen kollégát. Ez alól a sztárok sem kivételek, és még ha a képernyőn, vagy éppen a médiában úgy is tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben köztük és munkatársuk között, amint elhárul róluk a reflektorfény, bizony képesek durván egymásnak esni. Összeállításunkban most néhány olyan filmcsillag párosokról olvashattok, akiknek a kameramentes szünetekben akadt pár kellemet percük egymással…

olvass tovább

Tippek a tökéletes nyári szín eléréséhez

  • 2015. július 19.

Évről évre felmerül a kijelentés, miszerint már nem divat a barna bőr, és egészségünk védelme érdekében jobb, ha inkább menekülünk a napfény elől ahelyett, hogy szándékosan kitennénk magunkat neki. De legyünk őszinték – ki ne szeretne nyáron a rövid szoknyácskák és sortok alól ragyogó, egészségesen barna combokat villantani? Némi odafigyeléssel ez igenis lehetséges, de mindig tartsd észben a jelszót: mértékletesség!

olvass tovább