Ezek lesznek a nyár legnagyobb divattrendjei

  • 2016. május 01.

Közeledik a tengerpartok, a fagylaltok, a szabadtéri koncertek és a napbarnított bőr ideje – a vakáció! Akármennyire is szeretnénk, nem tölthetjük mindhárom forró hónapot vízparton, sőt meztelenül sem járkálhatunk a városban, így bemutatjuk nektek a nyár legnépszerűbb trendjeit, hogy stílusosak legyetek a városban is.

olvass tovább

Marilyn szerelmei

,,Csak egy kislány vagyok a nagyvilágban, aki próbál találni valakit, akit szerethet." Így nyilatkozott önmagáról Marilyn kíméletlen őszinteséggel. Tudatában volt saját csillapíthatatlan szeretetéhségének, és lélekben sokszor még mindig ugyanaz az ötévesen árván maradt szegény kislány volt, akit édesanyja akkor teljesen magára hagyott. Marilyn anyja súlyos mentális zavarokkal küszködött, és végül elmegyógyintézetben végezte. A kislány az apját nem ismerte, egyik gyámságból a másikba került, és soha nem tudta megtapasztalni a gondoskodó családi fészek melegét, annál inkább bántalmazást és erőszakot. Marilyn szeretetkoldus lett, ami egész életén át kísértette.

olvass tovább

20 alkalom, amikor bebizonyosodott, hogy Jennifer Lawrence valódi ikon

  • 2016. április 30.

Sallangmentes. Önazonos. Tehetséges. A neve nagyon hamar felkerült Hollywood A-listájára, de semmiképp sem túl korán, mert megérdemli a díjakat, amiket eddig bezsebelt, és a karrierje még csak most indult. Jennifer Lawrence valódi példát állít a fiatalok (és az idősebb korosztály) elé, mindenben. Stílusa pedig önmagát igazolja.

olvass tovább

A nagy szandálkörkép

Ha végre itt a nyár, meleg az idő – a forrósághoz pedig szandál dukál! Tartsatok velünk körszemlénken, ahol utánajárunk, milyen szandálok lesznek divatosak ebben a szezonban.

olvass tovább

25 dolog, amit soha ne mondj depresszióval, vagy szorongással küszködőknek

Tojáshéjon jár, akinek közeli hozzátartozója depresszióval, vagy szorongással küzd. Mivel sokkal többen vannak, mint ahogy azt elképzelnénk, fontos dolog megtanulni, hogy mivel tudunk segíteni nekik, könnyíteni a helyzetüket, és mivel tesszük még rosszabbá számukra, még akkor is, ha jóindulatból, vagy szeretetből mondjuk az alább felsoroltakat.

olvass tovább

Nyári gardróbunk alapdarabjai: 9 dolog, aminek hasznát veheted a nyári szezonban

Nem egyszerű negyven fokban a divatnak hódolni. Közönségesnek nyilván nem akarunk tűnni, viszont érthető okokból mégis arra törekszünk, hogy minél kevesebb ruhadarabbal letudjuk az aznapi outfitet. Hogy valamelyest megkönnyítsük a nyári öltözködés procedúráját, összegyűjtöttünk kilenc olyan ruhadarabot, amelyekkel a városban is stílusosak lehetünk.

olvass tovább

Stílusalbum: 80 fotó a születésnapját ünneplő Penélope Cruzról

  • 2016. április 28.

A gyönyörű, spanyol színésznő ma ünnepli 42. születésnapját, és mi eme jeles alkalomból készítettünk egy albumot, amely a korai évektől egészen napjainkig mutatja be Penélope Cruz divathoz fűződő viszonyát. Pedro Almodóvar felfedezettje mindössze 17 évesen lett híres a Sonka, sonka című spanyol filmnek köszönhetően, amelyet Almodóvar rendezett, de igazán híres akkor lett, amikor Tom Cruise mellett játszott a Vanília égboltban, és aztán az életben is összejött a híres színésszel. De az tény, hogy Penélope sikere nem Almodóvarnak és nem is Tom Cruisenak köszönhető, mert ő egy ösztönös őstehetség, és ami még jobban érvényes, hogy kiváló stílusérzékkel van megáldva.

olvass tovább

Instanagyik, avagy az Instagram nagymamakorú sztárjai

  • 2016. április 27.

Nem csak a húszéveseké a világ – hallható a nagysikerű nótában. Mi abszolút egyetértünk, hiszen a világ mindenkié! Ennek ellenére, az Instagram mégis úgy tűnik, hogy a fiatalok játszótere, így épp itt az ideje, hogy bemutassuk nektek a képmegosztó portál legnépszerűbb sztárjait – 60 felett.

olvass tovább

BikiniszezON - Válaszd ki te is az igazit!

  • 2016. április 27.

Kis mellűeknek, nagy mellűeknek, moletteknek, vékonyaknak, és tökéleteseknek (természetesen azt gondoljuk, hogy mindenki úgy tökéletes, ahogy van) mutatunk néhány fazont, színt és mintát, hogy mindenki megtalálhassa az igazán hozzá illő bikinit.

olvass tovább