Ugrás a lap tetejére

Bazár: Leértékelt cipőcsodák

Az online társkeresők hölgytípusai

Az online társkeresők hölgytípusai

Nyilván nőként nehéz első kézből információkat osztani hasonló témában, de mivel jómagam nagy rajongója vagyok a különböző online társkereső metódusoknak, ezért fellapoztam pár tapasztalt volt randipartnert, hogy osszák meg a meglátásaikat. Most mondom, ez a sötét oldal, és erős sztereotípiák, ennek mosolyogtatnia kell, mert különben belefulladnánk a lapozgatásba, és a feleslegesen kiküldött üzenetek tengerébe.
Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

Mit kap karácsonyra a legjobb férj a világon?

Ha túl sokat törtük már eddig a fejünket és nem jut eszünkbe semmi kézzel fogható ötlet így karácsony előtt egy héttel, akkor ideje megfogadni néhány tanácsot. Nyúljunk vissza a klasszikus értékekhez és legyünk egy kicsit régimódiak.
A Victoria\'s Secret angyalok babaképei

A Victoria\'s Secret angyalok babaképei

Mindannyian tudjuk, hogy immáron hivatalosan is létezik egy listája a világ leggyönyörűbb nőinek, és hogy évente egyszer végigvonulnak azon a bizonyos kifutón, amin emberek milliói követik élőben minden nulla testzsírszázalékkal megtett lépésüket. Azt azonban tudod, hogy piciként is ugyanilyen hercegnők voltak-e? Miből lesz a cserebogár, vagy ez esetben az angyal?

KERESŐ