Bazár - Különleges kis fekete ruhák 7.000Ft alatt

Klasszikus, variálható, időtálló, és minden időjáráshoz passzintható - mi az? Természetesen a fekete kis ruha, ami lehet alapdarab, de választhatsz különleges szabást is, mindkét esetben hálás beruházás. Minden webshop megbízható, és általunk kipróbált, rendeljetek bátran, ezek a ruhák biztos nem jönnek szembe az utcán!

olvass tovább

Hétfői gif challenge 05/30

Továbbra is humorral kezdjük a hetet, nézzünk körül, hogy a kedvenc hírességeink miben parádéztak az elmúlt 7 napban! Természetesen mindenki azt visel, ami csak jól esik neki, az önjelölt kritikusi pozíciómból is őszintén így gondolom!

olvass tovább

Stílusiskola: Mit és mit ne viselj egy repülőútra

  • 2016. május 30.

A menő bloggerek, és a legtöbb híresség reptéri megjelenése nem teljesen tükrözi a kényelmes és praktikus öltözködést, ami a valóságban megfelel egy repülőútra. Összegyűjtöttünk négy olyan tippet, amelyek segítségével akár kipihenten is megérkezhetsz az úti célra.

olvass tovább

5 oka annak, ha reggelente úgy érzed: sosincs mit felvenned

  • 2016. május 30.

A mindennapos szituáció: reggel kinyitod a ruhásszekrényt, de egyik felső vagy nadrág sem az igazi, egyik sem tökéletes, nincsenek összeillő darabok, ideges leszel, hisztis leszel, már a fél szekrényed a földön, és te csak úszol a ruha és a könny tengerben. Ismerős? Ez lehet az öt valószínű oka annak, ha minden reggel így indul a készülődés.

olvass tovább