A hét oximoronja: Klassz ruhák a VMA gáláról

  • 2015. szeptember 02.

A múlt szombati MTV Video Music Awards-on volt ribancozás és ribanckodás, kivillanó mellek, pucsító fenekek, na meg Kanye West bejelentette, hogy indul a 2020-as elnökválasztásokon. A sok szörnyűséges esti belépő között talán egyedül csak a szupermodellek népes csoportja tudott említésre méltó módon felöltözni, de mi azért a többieket is megmutatjuk elrettentő példaként. Jöjjenek a VMA ruhái hét csoportra lebontva: Miley Cyrus, Disney lányok, énekesnők, rapperek, szupermodellek, fiúk és azok, akik semmit sem csinálnak mégis jól élnek...

olvass tovább

Így viseljük nyári ruháinkat ősszel!

  • 2015. szeptember 02.

Szinte mindenkinek megvannak a szezonális kedvencei, az a ruha, az a szoknya, az a nadrág, amit fájó szívvel rak el. Pedig az, hogy véget ér a nyár, nem jelent egyet azzal, hogy az összes ilyenkor hordott darabunktól egy évre fájdalmas búcsút kell venni. Sok közülük ugyanis nagyon is ősz kompatibilis!

olvass tovább

15 sztárcsemete, aki modellkedésre adta a fejét

  • 2015. szeptember 01.

Gyakori, hogy a híres színészek vagy énekesek gyönyörű gyermekei szüleik nyomdokaiba lépnek. De megesik az is, hogy nem... és akkor elmennek modellkedni. Szóval az a celebgyerek, aki nem lesz színész, énekes vagy rendező, tuti, hogy a kifutón találja magát, vagy egy zsíros reklámszerződéssel a zsebében. Merthogy a már jól ismert vonásokkal bármit el lehet adni, pláne ha az fiatalabb kivitelben van.

olvass tovább

40 dolog, amit megtanultam a férfiakról

Félúton a 27. életévem felé még mindig nem sikerült minimálisan sem kimerítenem ezt a témát, de pontosan 15 éve indultam életem első randevújára, és azóta sok víz lefolyt a Dunán. Megpróbáltam 40 pontba sűríteni az eddigi tapasztalataimat a férfiak működéséről, csak úgy összegzésképp.

olvass tovább

Style Cserebogár: Jennifer Lopez - 1. rész

Gondoltátok volna, hogy Jennifer Lopez immáron 17 éve ontja magából a jobbnál jobb slágereket (a teljesség igénye nélkül: Papi, Dance Again, Jenny from the Block, Get right)? Pedig így van, hiszen 1998-ban kapta meg első lemezszerződését, amellyel rögtön az amerikai toplisták legjobb 10 korongja között debütált!

olvass tovább

Sharon Stone levetkőzött

  • 2015. augusztus 18.

Sharon Stone-ról lélegzetelállító fotósorozat készült a Harper’s Bazaar magazin számára. A színésznő 57 éves, de olyan teste van, hogy kamaszlányok megirigyelhetnék. Persze rosszmájúan megjegyezhetjük, hogy a Photshop ecsetvonásai biztosan őt sem kerülték el, de retus ide vagy oda, az alapanyag kétségtelenül jó, ha ilyen sorozat születhetett. A színésznőnek egyébként 2001-ben súlyos agyvérzése volt, két évbe telt, mire újra megtanult járni és beszélni. Szerencsére erre mának nyoma sincs. De a szavak helyett beszéljenek a képek.

olvass tovább