66 kedvenc fotó a hétvégi Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-ról

  • 2015. október 13.

Kiemelt sajtóként vettünk részt a hétvégén megrendezett Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-on, amellyel hazánk is felzárkózott a világszínvonalú divathetek sorába. Egy cikkbe nehéz volna belesűríteni mindent, ezért ez a hét teljen a magyar divat fiatal tervezőinek jegyében. A kétnapos rendezvényen egyébként nem csak a hazai, hanem a régió dizájnerei is bemutatkoztak, úgy mint a szerbek, horvátok, csehek és a lengyelek is.

olvass tovább

A 20 legstílusosabb rövid frizura

  • 2015. október 13.

Ha régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy egy merész húzással megválsz hosszú tincseidtől, az alábbi összeállításunkat végignézve biztosan megjön a bátorságod, és nem győzöl majd választani a legvagányabb fazonok közül.

olvass tovább

Hétfői gif challenge 10/12

Továbbra is humorral kezdjük a hetet, nézzünk körül, hogy a kedvenc hírességeink miben parádéztak az elmúlt 7 napban! Természetesen mindenki azt visel, ami csak jól esik neki, az önjelölt kritikusi pozíciómból is őszintén így gondolom!

olvass tovább

20 fotó Grace Kelly időtlen eleganciájáról

  • 2015. október 12.

Grace Kelly-t a gyönyörű és igézően tehetséges színésznőt a szakma, és a közönség is imádta. A romantikus, törékeny szépséget, sosem tudták kiverni a fejükből, és mi sem tudjuk a mai napig. Az elegancia jegyében róla készítettünk egy összeállítást.

olvass tovább

A '60-as évek divatikonjai

  • 2015. október 10.

Míg a tavaszi-nyári szezonban a ’70-es évek overálljai, turbánjai, trapéznadrágjai és papucscipői hódítottak, az őszi-téli szezonban még régebbről merítettek inspirációt a divatházak, jönnek az 1960-as évek kulcsdarabjai!

olvass tovább

Párizsból szeretettel - Jelentés a divathétről

  • 2015. október 09.

Nem állítjuk, hogy ezek közül minden tetszik. Sőt! Azt sem mondjuk, hogy bármelyiket felvennénk, csak azért, mert egy híres brand nevét viseli. Viszont ezek lesznek jövőre, tehát ez egy amolyan jelentés, vagy előrejelzés. Az viszont egész biztos, hogy mindenki talál majd benne magának kedvére valót.

olvass tovább

Mégsem válnak, inkább megmentik a házasságukat egy babával

  • 2015. október 08.

Mára ennél jobb hírt már nem tudunk mondani: Jennifer Garner és Ben Affleck negyedik közös gyermeküket várja, és mégsem adják be a válókeresetet. A pár 10 éve van együtt, a Daredevil forgatásán szerettek egymásba, és kapcsolatukból három gyönyörű gyermek is született: Violett, Samuel, és Seraphina.

olvass tovább

10 celebfrizura, ami öregít

Mi, nők állandóan szeretnénk minél fiatalosabbnak, üdébbnek tűnni, ezzel pedig a sztárok sincsenek másképp. Elnézve azonban néhány celebfotót, néha ők sem találják el a megfelelő tónust, stílust, és a tökéletesnek hitt frizura bizony jó néhány évvel megöregíti őket.

olvass tovább

Tavaszi cipőbazár - 5 trend, amit viselni fogsz

  • 2015. október 07.

Azt szeretjük az előttünk álló zord időszakban, hogy közben végig a tavaszra gondolhatunk. A divattervezők gondoskodnak róla legalábbis. Minden valamire való divatbolond beszerezte már a csizmáját télire. Persze nem állítjuk teljes bizonyossággal, ha időközben meglátunk egy-két szigorúan kihagyhatatlan darabot, akkor azt nem fogjuk megvenni. De önuralom is van a világon, kérem. Szóval mindenki fókuszáljon most egy kicsit a tavaszra! Hoztunk nektek néhány szandi-trendet, amit jövőre viselni fogsz! Vagy nem.

olvass tovább