Stílusiskola: idén tavasszal szerezz be egy pasztell színű nadrágkosztümöt

Ha az a célod, hogy egyszerre elegáns és trendi legyél, akkor idén tavasszal a pasztell színű kosztümöket ajánljuk számodra. Munkanapokra, vagy egy-egy összejövetelre, különleges eseményre is tökéletes választásnak bizonyulhatnak, ráadásul a 2018-as tavaszi-nyári szezon egyik legmeghatározóbb darabjai. Öltözz te is cukorka színekbe, így egyszerre lehetsz csinos és stílusos!

olvass tovább

5 dolog, amit egy stílusos nő soha nem tesz

  • 2018. március 24.

Hogy mi a titkuk azoknak a nőknek, akik mindig csodásan néznek ki? Azt gondolnánk, hogy egészen biztos, hogy a sok pénz és a rengeteg szabadidő. Holott a válasz nem ebben rejlik. Egész egyszerűen csak tudják, hogy mik azok a dolgok, amiket biztosan nem lépnek meg a divat terén. Lássunk most néhányat!

olvass tovább

Stílusiskola: mutasd milyen márkát viselsz!

Idén tavasszal ismét a márkák kerülnek a divat középpontjába, ráadásul nem is kell véka alá rejtenünk, hogy éppen melyik brand darabjait viseljük. Ugyanis éppen akkor lehetünk trendik és stílusosak, ha a nagy logókkal ellátott darabokat választjuk, legyen szó pólókról, pulcsikról, cipőkről, övekről vagy éppen táskákról.

olvass tovább

Stílusiskola: Hogyan viseljük a tornacipőt?

  • 2018. március 21.

Mára már a tornacipő egyértelmű helyet foglal el sokunk hétköznapi ruhatárában, és hogy az épp az aktuális favorit vagy valami egészen más, az lényegtelen. A legfontosabb az, hogy ne csak azért viseljük, mert divat (bár ez úgy általánosságba véve is igaz), hanem mert valójában jól érezzük magunkat benne és magabiztosan tudjuk viselni azt. Viszont ha tényleg magunkénak érezzük ezt a trendet, akkor a lehetőségek tárháza végtelen, a tornacipő válóságos jolly joker.

olvass tovább

Stílusiskola: tetőtől talpig fehérben tavasszal

A fehér szín nem csupán a tisztaságot és ártatlanságot, de a kifinomult eleganciát és a letisztult stílust is megtestesíti. A sötét téli szettek után különösen vágyunk már egy kis világosságra, így most igazán tavaszias és átmeneti időjárásra egyaránt megfelelő, csupa fehér szetteket gyűjtöttünk össze.Íme a kedvenceink!

olvass tovább