Új divatmárka az Andrássy úton!

  • 2015. december 01.

A funkcionális divat és a minőség iránti elkötelezettségéről híres COS megnyitotta első üzletét a magyar fővárosban, az Andrássy út 33. alatt. Marie Honda, a COS ügyvezető igazgatója az alkalom kapcsán a következőket mondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapestnek ilyen hatalmas történelmi jelentőséggel bíró utcáján nyithatjuk meg első magyarországi üzletünket. A COS 2011-ben webáruházzal jelentkezett a magyar piacon, most pedig azt ünnepeljük, hogy végre valóban jelen lehetünk az országban.”

olvass tovább

Híresek és HIV-pozitívak

  • 2015. december 01.

December 1-je az AIDS ellenesség világnapja, így összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik sajnálatos módon megfertőződtek ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel.

olvass tovább

40 soha nem hallott titok a Szex és New Yorkról

  • 2015. december 01.

Ezerszer láttuk, kívülről tudjuk, és pontosan tisztában vagyunk vele, hogy melyik karakterre hasonlítunk. De azt tudtátok, hogy hány kutyát használtak statisztának, hogyan szedték ki digitális utómunkával a World Trade Centert, vagy hogy melyik részben játszott elmebeteget a sorozat megalkotója és írója?

olvass tovább

Hétfői gif challenge 11/30 - AMA kiadás

Továbbra is humorral kezdjük a hetet, nézzünk körül, hogy a kedvenc hírességeink miben parádéztak az elmúlt 7 napban! Természetesen mindenki azt visel, ami csak jól esik neki, az önjelölt kritikusi pozíciómból is őszintén így gondolom! Vajon ki miben jelent meg az idei American Music Awards díjátadó ünnepségén?

olvass tovább

Karácsonyi pulcsikörkép

Autonóm módon megszavaztam, hogy a csúnya karácsonyi pulcsik igenis hordhatóak és imádnivalóak. Megmosolyogtatnak, ünnepi hangulatot varázsolnak, és Mark Darcyra emlékeztetnek. Kell ennél több?

olvass tovább

Hódító 70-es évek

  • 2015. november 27.

Platform cipők, combközépig érő csizmák, báránybőr kabátok és hippi stílus. Ezek azok az alapdarabok, melyek ma nem hiányozhatnak a ruhásszekrényből. De több mint négy évtizeddel ezelőtt már megelőztek minket a divat nagyágyúi. Képgalériánkban bemutatjuk az akkori legütősebb trendeket. Éljenek a 70-es évek!

olvass tovább

A csodás Adele stílusevolúciója

Már három éve várunk az új albumára, azóta szült egy kisfiút, és kidobta a Hello című számát, ami négy hét alatt 438 millió megtekintést generált. Ebből szerintem 200 én voltam... Nézzük meg, hogy miből lett a cserebogár, és honnan indult Adele szerelmi históriája a kis és nagy fekete ruhákkal.

olvass tovább