Milyen ruhát válassz az alakodhoz?

A szépség nem alakfüggő, de nem árt ismerni a trükköket, amivel a legelőnyösebben öltözködhetsz. Íme egy kis útmutató, hogy milyen ruhát válassz a testtípusodhoz, akár klasszikusról, akár alkalmiról van szó. Kísérletezz bátran ettől függetlenül, próbálj fel mindig olyan darabokat is, amiket túl vadnak tartasz, érhetnek meglepetések!

olvass tovább

18 sztárpár, akik egy videoklip erejéig sem szakadtak el egymástól

  • 2016. február 13.

Ha esetleg a One Direction extagjának január 28-án megjelent, az internetet lavinaként elöntő videoklipje elkerülte volna a figyelmedet, eláruljuk, a forró videóban betekintést nyerhetünk Gigi Hadid és Zayn Malik immár hivatalos párkapcsolatának kulisszái mögé. A sztárvilágban azonban nem egyedi eset, hogy a celebek szerelmüket bizonyítva videóra veszik kapcsolatukat.

olvass tovább

10 Disney hercegnő a 21. században

  • 2016. február 12.

Anoosha Syed, kanadai grafikus elképzelte, hogy miként festenének a kedvenc Disney hercegnőink, ha a mai korban, azaz a 21. században élnének. Még foglalkozást is talált ki nekik, személyre szabottan. Nézzétek meg képgalériánkat!

olvass tovább

Bazár - Nevetségesen olcsó designer ékszerek

Egy életre szóló minőség, több száz éves divatházak, ki ne álmodozott volna már ezekről a csodás ékszerekről? A Stylemagazin összegyűjtötte nektek a pénztárcakímélő megoldásokat, másodkézből, vagy leárazva, értékéből mit sem vesztve. Lepd meg magad egy időtálló klasszikussal!

olvass tovább

Stílusleckék Blake Livelytől

  • 2016. február 10.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Gossip Girl sorozat üdvöskéje, Blake Lively mára igazi stílusikonná nőtte ki magát. Lássuk, hogy a mi kis pletykacicánk, hogyan kerül mindig a fotósok kereszttüzébe.

olvass tovább

6 híresség, aki tökéletesen beszél idegen nyelveket

  • 2016. február 10.

Te gondoltad volna, hogy a következő sztárok tökéletesen beszélnek valamilyen idegen nyelven? Gwyneth Paltrow például spanyolul ad interjút tökéletesen, Sandra Bullock pedig németül. Nézd meg a video-összeállításunkban szereplő amerikai hírességek interjúit, amelyben más nyelven beszélnek.

olvass tovább

Inspiráló, humoros idézetek Melissa McCarthytól

  • 2016. február 09.

A 45 éves Melissa McCarthy üde színfoltja a hollywoodi filmiparnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban annál, mint, hogy évek óta ő hozza a vígjátékok leghumorosabb női karaktereit, amellett, hogy a való életben is jókedvéről, szellemességéről, magabiztosságáról ismerik az emberek. Összegyűjtöttük azokat az idézeteit, amik hűen tükrözik a saját magáról, és a világról alkotott véleményét.

olvass tovább