4 dolog, amit nyáron tehetsz, ha idén nem utazol el nyaralni

  • 2018. augusztus 10.

Nyáron a legtöbben a szabadságukat a vízparton szeretik tölteni, de van, hogy egyszerűen nem úgy jön ki a lépés, vagy nem is vágyunk annyira a hullámok közé. Ez persze koránt sem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a legizgalmasabb, és a nyárhoz leginkább illő programokról, sőt! Most olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyeknek köszönhetően el sem kell hagynod a fővárost (vagy csak odáig kell elutaznod), mégis életed egyik legjobb vakációja lesz az idei!

olvass tovább

Ismét autóversenyt rendeztek a belvárosban

  • 2018. július 31.

Szimulátorversenyt rendezett új butikjának felavatása és a Formula 1 Magyar Nagydíj hétvégéjének alkalmából a svájci székhelyű TAG Heuer luxusóramárka. Az Andrássy úton megnyílt üzletben a cég partnerei és VIP vendégei Wéber Gábor televíziós szakkommentátorral, autóversenyzővel mérhették össze tudásukat.

olvass tovább

'Nem tudomást venni nem egyenlő a tudatlansággal: meg kell dolgozni érte.' – a legütősebb idézetek a Szolgálólány meséjéből

  • 2018. július 24.

Elisabeth Moss egy szempillantás alatt vált az egész világon ismertté, hiszen ő formálja meg a Szolgálólány meséjében a főszereplő June karakterét. Joggal mondhatjuk, hogy a sorozat sikere nagyban köszönhető tökéletes alakítást nyújtó színésznőnek, aki a mai napon ünnepli a 36. születésnapját. Ebből az alkalomból a történet leghatásosabb idézeteit gyűjtöttük össze!

olvass tovább