Top15: stílusos és cuki fotók Malia és Sasha Obamaról

Egyszerű emberként elképzelni sem nagyon lehet, hogy milyen érzésekkel ébredhet fel, és élheti nap, mint nap az életét valaki, aki az Amerikai Egyesült Államok elnökének a gyermeke. A leköszönő elnök, Barack Obama és felesége Michelle Obama két lánya az elmúlt nyolc évben gyakorlatilag a szemünk láttára nőttek fel a Fehér Házban. A két lányról gyűjtöttünk össze 15 fotót, melyek azt bizonyítják, hogy ilyen speciális körülmények között is válhat a kislányokból természetes, vidám és sugárzó fiatal nő.

olvass tovább

Top 10: Szívmelengető történelmi pillanatképek

  • 2017. január 12.

Gyerekkorunk óta tényszerűen tanulunk az elmúlt századokról: mikor volt a mohácsi csata, milyen járvány söpört végig Anglián a középkorban, és az mennyi emberáldozatot követelt, stb. A történelemkönyvek képei is kizárólag csatákat, fegyverzeteket, politikusokat mutatnak be, ámde nem szabad elfelejtenünk, hogy a múltban is ugyanannyi érzelem töltötte be az emberek szívét, mint ma.

olvass tovább

17 dolog, amiért 2016 jó év volt

A csapból is az folyik, hogy az idei mennyire lehangoló év volt, sőt olyat is olvasni, hogy 2016 volt a legrosszabb év, amelyet jó ideje megéltünk. Mi úgy gondoljuk, hogy az éremnek mindig két oldala van, így olyan listát állítottunk össze, amely azokra a dolgokra fókuszál, amelyeknek teljes szívünkből örülhettünk idén.

olvass tovább

Emlékezzünk együtt George Michaelre!

Legendás zenész, kétszeres Grammy-díjas előadó, akit az egész világ elismert és szeretett. George Michael december 25-én, otthonában hunyt el. Emlékére összegyűjtöttük a számunkra legkedvesebb dalait. Hallgassátok meg és emlékezzünk együtt rá! Isten nyugosztalja!

olvass tovább

Top 10: A legjobb romantikus karácsonyi filmek

Ez alkalommal olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyeknek középpontjában az érzelmek mellett a karácsony áll. Van köztük régi klasszikus, de olyan is, amit még nem láttál; van, amelyik megnevetett, néhány másik pedig megríkat, így reméljük, mindenki megtalálja a kedvére valót. Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

olvass tovább

10 film, amiért érdemes moziba menni idén decemberben

Most, hogy beköszöntött a december, és vele együtt az igazi, vérfagyasztó hideg, előfordulhat, hogy az ajándékok utáni rohangálás és a karácsonyi vásárokban való sétálgatás után kedvünk támad valamilyen nyugodt, beltéri programhoz, ami közben egy kicsit kikapcsolhatunk. Ilyenkor nagyon jó ötlet lehet a mozi, ráadásul idén decemberben jócskán lesz okunk a hatalmas vászon elé ülni, hiszen gyakorlatilag mindenféle kategóriában készültek remek alkotások, így könnyen találhatunk kedvünkre valót, bárkivel is tervezzük a közös programot.

olvass tovább