Top10: Nicole Kidman legjobb filmjei

  • 2017. június 20.

Nicole Kidman kifinomult stílusával, és különleges bájával egy csapásra a nézők kedvencévé vált, és pályája kezdete óta töretlen sikernek örvend, legyen szó filmekről vagy a zenéről. Az ausztrál színésznő számos színdarabban szerepelt, azonban leggyakrabban filmekben láthatjuk, amelyek közül most a tíz legjobbat össze is gyűjtöttük az 50. születésnapja alkalmából!

olvass tovább

Barney Stinson legviccesebb idézetei

  • 2017. június 15.

Az Így jártam anyátokkal című sorozat egyik legnépszerűbb és legszórakoztatóbb karaktere minden bizonnyal az öntelt, önző, cinikus Barney Stinson, és mivel az őt alakító Neil Patrick Harris ma ünnepli a születésnapját, az ő legviccesebb idézeteit gyűjtöttük össze a sorozatból!

olvass tovább

Mary-Kate és Ashley Olsen legjobb filmjei

  • 2017. június 13.

Mary-Kate és Ashley Olsen egyet jelentenek legtöbbünk gyermek vagy tinikorával, amikor minden lány a világhírű ikerpárra akart hasonlítani. Első szerepüket közösen alakították a Bír-lak című sorozatban, ahol felváltva formálták meg Michelle Tanner karakterét. Innentől kezdve nem volt megállás, és számtalan közös filmet készítettek, amelyek közül most összegyűjtöttük a legjobbakat a lányok 31. születésnapja alkalmából. Jó nosztalgiázást!

olvass tovább

Top10: Natalie Portman kihagyhatatlan filmjei

  • 2017. június 09.

Natalie Portmant kislányként ismerhette meg a világ Luc Besson Léon a profi című filmjében, mára pedig az egyik legismertebb és legsikeresebb színésznő, aki kedvességével, éles eszével és kifinomult stílusával rajongóit és kollégáit egyaránt leveszi a lábukról. 36. születésnapja alkalmából most az ő legjobb filmjeit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

„Bárcsak ismerné Kate-et, és látná, ahogy felnőnek a gyerekeim” - Vilmos herceg őszinte interjúban beszélt az édesanyjáról

  • 2017. június 05.

Már 20 éve, hogy Diana hercegnő váratlan balesetben életét vesztette, ami megrázta az egész világot. Fiai még csak tinédzserkoruk elején jártak, ugyanis Vilmos, 14, Harry pedig mindössze 12 éves volt, amikor a szörnyű tragédia bekövetkezett. Vilmos herceg most először beszélt egy interjú során arról, hogy milyen volt édesanya nélkül felnőni.

olvass tovább

Az idei nyár legmenőbb fürdőruha trendjei

  • 2017. június 03.

Hivatalosan is megérkezett nyár, ami azt jelenti, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek és nyaralásnak. Függetlenül attól, hogy a vakációt tengerparton, tóparton, egy fesztiválon vagy egy nyugodt, csendes kertben képzeled el, egy valamire egészen biztosan szükséged lesz: fürdőruhára! Összegyűjtöttük a szezon legjobb darabajit, hogy egyszerűbb legyen a választás!

olvass tovább

A 25. Sziget Fesztivál fellépőinek legnagyobb slágerei

  • 2017. június 02.

Hihetetlennek tűnik, de a Sziget ebben az évben már 25. születésnapját ünnepli, így idén is számíthatunk arra, hogy augusztusban egy héten keresztül a legnagyobb sztárok koncertjeire tombolhatunk az ország legnagyobb és legsokszínűbb fesztiválján. A nyári fesztiválszezonra való ráhangolódás érdekében most a Sziget idei fellépőinek legnagyobb slágereit gyűjtöttük össze!

olvass tovább

Valóra vált az egyik manchesteri robbantásban megsérült lány álma

  • 2017. június 02.

A 14 éves Freya Lewis ott volt Ariana Grande manchesteri koncertjén, és sajnos a bekövetkezett tragédiában ő is megsérült. Egyből kórházba is szállították, ahol még jó pár napig lábadozott. A fiatal lányt az egykori One Directions tagja, Harry Styles lepte meg, ezzel életre szóló élményt szerezve, amely talán egy kicsit a rossz emlékeket is feledtetni tudta.

olvass tovább

7 film, amiért érdemes moziba menni júniusban

  • 2017. június 02.

Az első nyári hónap jócskán tartogat izgalmas mozis bemutatókat, ráadásul az egyre melegebb időben kifejezetten jó ötlet lesz a hűvös, sötét mozitermeket választani. Ebben a hónapban is a széles vászonra kerül egy szuperhősös film, két közönség kedvenc animációs rajzfilm folytatása, sőt a Tranformers széria legújabb része is.

olvass tovább

Bikinitippek a Miss Balaton nagyköveteitől

  • 2017. június 01.

Májusban sokszor úgy tűnhetett, hogy az időjárás tréfát űz velünk, néhány napja azonban beköszöntött az igazi nyári forróság. Itt az ideje, hogy beszerezzük az új bikiniket és már indulhatunk is a vízpartra. A Miss Balaton négy nagykövete: Nagypál Kriszti, Király Lili, Németh Niki és Horváth Cinti most azt is elárulják, ők milyen fürdőruhákkal készülnek az idei strandszezonra és néhány tippet is adnak az idei versenyzőknek.

olvass tovább