5 film, amiért érdemes moziba menni májusban

Május filmes fronton is tartogat pár meglepetést, több filmes folytatás is most kerül mozikba, például A Karib-tenger kalózainak legújabb része, illetve az egyik legjobb képregény adaptáció második része is. Emellett persze most sem maradunk animációs mese nélkül, és kosztümös akciófilmet is láthatunk, egyenesen Arthur király korából. Íme 5 film, amiért mindenképpen érdemes májusban moziba menni!

olvass tovább

5 remek ajándék ballagásra, amivel nem nyúlhatsz mellé

  • 2017. április 30.

Holnap beköszönt a május, ami egyet jelent azzal, hogy elkezdődik a középiskolások számára a legnagyobb megmérettetés, az érettségi időszaka. Ezzel egyidejűleg a ballagás is elkezdődik, ahol mérföldkőhöz érkezett hozzátartozóinkat köszöntjük. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, viszont még mindig nincsen semmilyen ötleted, hogy mit ajándékozz, akkor ne ess kétségbe, ugyanis van öt tippünk, ami biztosan a segítségedre lesz!

olvass tovább

Top10: Michelle Pfeiffer legjobb filmjei

Michelle Pfeiffer tinikorában zsebpénze kiegészítése gyanánt pénztárosként dolgozott egy áruházban, majd egyetemi tanulmányai mellett gyorsírónő volt a bíróságon, mégis egy hirtelen ötlettől vezérelve színészettel kezdett foglalkozni (legnagyobb szerencsénkre). A még mindig gyönyörű színésznő bár hihetetlen, de már 59. születésnapját ünnepli ma, így az ő legjobb filmjeit gyűjtöttük össze nektek.

olvass tovább

Top10: stílusos outfit ötletek Jessica Albatól

Jessica Albát a Honey és a Sin City filmeknek köszönhetően ismerte és szerette meg a világ. A gyönyörű színésznő nem csak a vörös szőnyegen szokott kifogástalanul megjelenni, hanem a hétköznapokon is mindig nagyon stílusos, így 36. születésnapja alkalmából tőle hoztunk 10 inspiráló outfit ötletet!

olvass tovább

Ezért félti a bőrét Aleska

  • 2017. április 27.

A gyönyörű légtáncossal gyakran találkozhatunk vele a televízió képernyőjén is, így nem csoda, hogy nagyon fontos számára a tökéletes külső. Korábban bőrproblémákkal küzdött, de most mindent megtesz, hogy ez többé ne fordulhasson elő.

olvass tovább

Élet EuroJackpot milliárdosként

  • 2017. április 26.

Minden idők eddigi legnagyobb magyar lottónyereményét, bruttó 7 milliárd forintot vitt el nemrégiben egy szerencsés játékos az EuroJackpoton. A Szerencsejáték Zrt. legújabb kutatásából kiderül, mit tennének a magyarok a nyertes helyében, és mire használnák fel a nyereményt.

olvass tovább

Top10: Channing Tatum legjobb filmjei

Channing Tatum Hollywood ügyeletes szépfiúja, aki sorra rabolja el minden egyes alakításával nők millióinak szívét, azonban felesége a Step Up-ból ismert partnere, Jenna Dewan, akivel már nyolc éve élnek felhőtlen boldogságban. A színész a mai napon ünnepli 37. születésnapját, így a jeles alkalom örömére összegyűjtöttük a szívtipró tíz legjobb filmjét.

olvass tovább

A méret a lényeg

  • 2017. április 24.

Egy általánosan elfogadott (tév)képzetet cáfolva gyakran szokás hangoztatni, hogy nem a méret a lényeg. Azonban legyünk őszinték, vannak olyan helyzetek, amikor mégiscsak ez az, ami számít. Természetesen érdemes minden esetben a többi tényezőt is figyelembe venni, most azonban összegyűjtöttünk 5 olyan hétköznapi szituációt, amikor igenis kifejezetten a méret a lényeg!

olvass tovább